Bufet na koupališti

763 23 Sehradice 143
Tel.: 725 121 142
Web: www.sehradice.cz
Mapa

Minulé recenze: 2019, 2018, 2017
Zlínské hospody

13.8.2023, sepsal: Los

Los slovos úvodňos
A toš už je nejvyšší čas sem na web jebnúť aj dajaký kúpališče, šak léto sa po 14 dnech vracá s plnú parádú, a toš proč se nedoporučiť aj inačí místo než enem typickú hospodu. Dneska sa podíváme do malé vesničky u Luhačovic zvané Sehradice, gde na samotným cípu vedle fotbalovýho hřišča sa nacházá krásný malý uzavřený areál s velikánským bazénem, a samozřéjmje co zajímá mně, s bufetem narvaným dobrotama. Naposledy sem tu býl ešče před covidem, a toš fčil po celých 4 letech sa sem vracám, abysem prozkúmál, co tu covid zmjeníl, a hlavně s ohledem na tehdy docela pozitivní recenze, co tu covid nezmjeníl. Tagže vzhůru do plavek, skok do bazéna a rychle poďme k výdejnímu okýnku na výzvjedy.

Los pivos kvalitos
A toš na pivu sa tu nezmjenila nabídka ani za mák, furt dvje desítkový piva, kerý sem tu zaznamenál už v roku 2019, a taky díky kterým sem sa tu moc nevyskytovál, páč mně nevonělo zapíjet desítku desítkú. Ale co už, covid sem mjel, tagže aj chutě sa zmjenily, toš proč tu nevyzkúšať zrovna oba tyto pjenivé moky. Konkrétně tu teda dostanete Radegast a slavičínský Hrádek. Radegast nebýl špatný, bylo dobře odtočíno, šak byl taky víkénd a lidí sa tu ukázalo docela dosť, tagže za mně fajne. Hrádek má takovú sladkú líniju, ale s ohledem na mou oblíbenost sladkého Zubra ani tu nemožu řéct, že by sem to nějak mjel zatratiť. Hodně tu záleží na počtu lidí; zažíl sem tu přes všední dny, že nigde nigdo a pivo bylo jakésik zatuchlé, ale jak řikám, o víkendech no problemmo. Enem furt mě štve ta nepřítomnost inačí voltáže…
3.75 / 5

Los jídlos kvalitos
A toš oc byste asi tak na kúpališču čekali, že jo, ale přece enem sa tu dajaký špeciality najít dají. Například naprosto výtečný nakládaný hermelín, kerý tu beró odkudsi ze Slavičína nebo Klobúk, nevim, ale ten teda je – obeskládaný nakládaným česnekem, zalitý chutnú majdú a k temu sehradský chleba, paráda na entou. Dalšími pochutinami sú klasický klobásky, pak předlúhý cigára a hranolky pro děcka. Já vyzkúšál při četných náfštěvách fšecko a nemožu řéct půl slova blbje.
4.00 / 5

Los obsluhos kvalitos
A toš obsluha sa moc nekoná, stojíte prostě frontu u okýnka až na vás donde řada. Paxi objednáte, a buď si to odnesete rovnú (teda hlavně pivo a limo), anebo sa odebéřete zpjet k vašem stolku a jakmile je jídlo nachystaný, toš na vás něgdo hukne, že to je hotový a vy si pro to idete opjet k okýnku. Ale gdyž je míň lidí, toš vám to obsluhující brigádníci donesú až ke stolu, což je určitě ta příjemňéjší varianta, kerá sice néni úplně standardem, ale o to je to pak pohodlňéjší. Prostě klasika jako na všech kúpališčích, nic víc nic míň, ale pohoda.
3.50 / 5

Los prostřeďos kvalitos
A toš tady sa zmjenilo z dob předcovidových enem to, že vedle areálu vyrostlo multifinkční hřišče, u kerýho je velký parkovišče na auta, tagže ani při vyšší hustotě návštěvníků nemáte problém něgde odstaviť svojeho plechovýho oře. V areálu pak není moc stínu, všecky stromky sú vysekány, a tak jediná možnosť je pod střechú u bufeta, anebo pak vzádu za hajzlíkama pár metrů stínu díky vysokým tújím za plotem. Ale tu sa chodíte opáliť ne, takže pro tyto účely naprosto fajne. Hajzlíky sú relativně čistý, hajzlpapír přítomen, voda teče a tekutý mýdlo je fajn pro smytí bordela z ruk. Celkovje je areál takový útulný a komorní, žádný mega středisko typu akvalandu Moravia, nebo nedalekýho kúpališče Duha u Luhačovický přehrady, tady je to o moc příjemňéjší.
4.50 / 5

Los klientelos kvalitos
A toš přes týden byste tu mohli lidi hledať, pár desítek kusů max, o víkendech je to tu nabitý o poznání víc, ale aj tak sa v bazénu možete válať a plavať bez výrazňéjšího omezení, páč tolik lidí tu zas néni. A to je asi to nejlepčí z tohoto kúpališče, žádná hlava na hlavje, žádný mnohaminutový fronty u bufetovýho okýnka, žádný hledání místa pro ulehnutí či usednutí, prostoru je tu dost a dost. Takže gdo sa chce v klidu zrelaxovať bez neustálýho křičéní stovek děcek, Sehradice sú rozhodně výtečná volba.
4.50 / 5

Celkové hodnocení
Za mě jedno z těch nejpříjeˇmnéjších kúpališť ve Zlínským kraji, kerýmu nesahá po kotníky ani zmíněná Duha v Luhačkách, ani třeba vyhlášený podhostýnský kúpák na Rusavje; obje tyto koupací areály sú sice vyhlášený, ale o to víc narvaný, a to včetně předlúhých čekacích lhút v bufetech na občerstvéní, což považuju za ten nejvjetší kámen úrazu. Tady ste fakt v klidu, ona minuta dvje ve frontě tu nikeho nezabije a pochutiny sú tu fakt na vysoký úrovni, A to, že to možete zapiť sice dvjema značkama piv, ale enem v desítkovým podání, to bysem až tak za nějaký vjetší problém neviďél. Za mně doporučuju /a mezi nama, jakmile dopíšu tuto recenzu, tak sa sbalíme a valíme do Sehradic).
4.25 / 5

Los prognózos
A toš provoz určitě není ziskový, to je mně jasný, na to je v Česku léto příliš krátký, a na to je tu příliš málo lidí, aby to tu mjelo nějaké vývar do obecní pokladny. Ale toto je služba abyvatelstvu, a jako taková slúží velmi dobře. Bravo!

Twitter
Facebook

Blog na WordPress.com.

Design a site like this with WordPress.com
Začít